08.03.2019
Moldoveanul din Falesti, care a cucerit Dubaiul, da lovitura din nou! Tanarul apare intr-un videoclip senzational! Victor Suiu: "In prezent ma filmez in pelicula "Jack is coming...", in care eu joc rolul principal " - FOTO
Dupa ce a ajuns in top 5 cei mai frumosi barbati din lume, Victor Suiu nu se opreste aici si are de gand se sa autodepaseasca. Tanarul a oferit mai multe detalii pentru perfecte.md.

Victor a povestit despre realizarile sale pe plan profesional, daca revine in Moldova, ce apreciaza cel mai mult la o femeie, dar si pe la ce proiecte il vedem in curand.

Cea mai noua realizare a sa a fost sa-si incerce abilitatile de actor intr-un videoclip spectaculos, filmarile caruia au avut loc in Dubai, in desert si in zona veche a Dubaiului. 

Mai mult de atat, modelul basarabean urmeaza sa debuteze in industria cinematografica: „In prezent ma filmez in pelicula “Jack is coming...”, in care eu joc rolul principal. Acesta este un film care se va derula la Dubai International Film Festival. Plus la aceasta, am fost selectat pentru un film francez, filmarile caruia vor avea loc in Abu Dhabi, o particica doar, nu filmul intreg.”

Victor este foarte optimist si isi incearca norocul de fiecare data cand are ocazia: „Pe viitor, ma vad in aceasta industrie, dar ramane de vazut daca sunt indeajuns de bun.”

„Colaborez cu toate agentiile din Dubai, spre desebire de alte tari, unde ai voie sa lucrezi doar cu una. De obicei, primesc oferte pentru spoturi publicitare pentru hotele, restaurante, masini, parcuri de distractii, companii aeriene, toate sunt interesante.”

„Ma mandresc cu un spot publicitar facut recent alaturi de cel mai celebru star de la Bollywood - Shah Rukh Khan.”, a adaugat modelul.

Luand in considerare tot succesul pe care il are in Dubai, se pare ca este nevoie de un miracol pentru ca Victor sa se intoarca in Falesti, lucru pe care il confirma chiar el.

In prezent, modelul nu are o iubita, mentionand, totodata, calitatile de baza care il atrag: „Apreciez la o femeie personalitatea, sa fie pozitiva si amabila. Iar fanelor de 8 martie le doresc ca soarele de primavara sa le fie zambetul si sufletul.”

Victor are 32 de ani si este originar din Falesti. A plecat la munca in Dubai acum 8 ani si s-a angajat chelner. A ajuns sa lucreze pentru o agentie cunoscuta de modeling din intamplare, spune el. 

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata! 

Sursa Foto: Facebook.com/ Victor Suiu

Articole din aceeasi categorie