01.06.2019
Cum s-a „razbunat” Xenia Deli pe Egor Kreed. „Mi-a explicat ca asa a vrut sa ma invete minte…”
Recent, Egor Kreed a facut un sir de dezvaluiri despre relatia sa cu modelul basarabean Xenia Deli si despre povestea de dragoste pe care a trait-o cu interpreta rusa - Niusha.

Egor a povestit cum a inceput relatia dintrei ei. Mai multe detalii vezi aici.

O alta tema atinsa in discutia cu realizatorul emisiunii „vDudi” a fost gelozia cu care cuplul s-a ciocnit atunci cand Xenia se filma in videoclipul lui Justin Bieber. „Cand mergeam undeva, la film sau… Justin mereu o suna si vedeam cum ii inchide. Ea nu intelegea de ce nu vreau sa fac publica relatia noastra. Intr-o seara trebuia sa ne intalnim ca sa-i fac cunostinta cu sora mea si ea nu raspundea la telefon. Am sunat-o pe sora ei, nu stia nimic. Am sunat-o si pe ea intr-una pana pe la vreo 2-3, dar asa si nu mi-a raspuns.

Cand m-am trezit dimineata, am vazut pe Instagram si apoi pe toate site-urile pozele postate de Justin cu Xenia mea. Au petrecut seara impreuna. I-am scris ca asta e tot. Bye. Ea mi-a explicat ca asa a vrut sa ma invete minte. Pe urma mi-am adus aminte de ce a procedat asa. Ma intalnisem si eu cu o prietena de-a mea din Los Angeles si ei asta nu i-a placut. Si-a cerut scuze si mi-a spus ca a vrut doar sa-mi demonstreze ceva si ca intre ei nu a fost nimic.”

De asemenea, Egor a povestit si despre relatia cu interpreta din Rusia Niusha. ”Doi ani ne-am intalnit sau trei… Cred ca totusi am avut istorii diferite. E adevarat ca tatal ei nu prea ma avea la inima. Dar cel mai bine tin minte cum stateam cu ea la restaurant si ea ma intreba: „Chiar nu ai bani sa platesti cina?” Eu atunci chiar nu aveam, eram abia la inceputuri. Ma straduiam sa economisesc ca sa adun si sa ii iau ceva. Tin minte cum i-am luat un laptop… Eram foarte indragostit. La final ea s-a uitat la mine in ochi si mi-a spus: „Nu te mai iubesc.” A fost o lovitura in inima.”, a povestit artistul.

Urmareste aici interviul integral.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie