11.07.2019
Cati barbati a avut Mariah Carey pana la 49 de ani. „Sunt o mironosita, in comparatie cu altele”
Mariah Carey are succes in muzica si la 49 de ani, insa nu si in viata sentimentala.

Cantareata americana este in lumina reflectoarelor, exact ca in vremurile bune din anii ’90. Starleta se afla pe coperta editiei din luna august a revistei Cosmopolitan, unde a acordat un amplu interviu presarat cu picanterii.

In dialogul pe care l-a avut cu Jessica Herndon, Mariah Carey a vorbit despre muzica, despre copilarie, despre cheia succesului ei si despre barbati. Intrebata cati barbati a avut in viata ei, care i-au trecut prin pat, cantareata a raspuns foarte convingator.

„Nu am avut atat de multi. Nu am fost decat cu cinci barbati in toata viata mea, asa ca sunt un soi de mironosita, sincer, in comparatie cu cele mai multe femei din domeniu”, a dezvaluit Mariah Carey.

Cantareata a fost provocata la discutie fiindca in ultimii ani s-a zvonit ca a iesit cu mai multi barbati tineri, mult mai tineri decat ea. In prezent, Mariah Carey are o relatie amoroasa cu fostul ei dansator, Bryan Tanaka.

Cantareata americana a fost casatorita de doua ori. Prima data, in perioada 1993 – 1998, cu producatorul muzical Tommy Mottola. Dupa separare, Carey a inceput o relatie cu solistul Luis Miguel. Insa, totul s-a risipit in 2001.

Mariah Carey s-a recasatorit in 2008 cu actorul de comedie, Nick Cannon. Cei doi au impreuna doi copii, gemeni. S-au despartit in 2014, iar divortul a fost finalizat abia doi ani mai tarziu.

Sursa foto: Getty

Articole din aceeasi categorie