10.07.2019
Barbra Streisand a vorbit despre presupusa aventura cu printul Charles: „As fi fost prima printesa evreica”
Barbra Streisand (77 de ani) a sustinut un concert in Hyde Park din Londra, duminica seara, unde s-a confesat fanilor ei, pe scena.

Barbra Streisand n-a stralucit la British Summer Festival cum o facea in vremurile bune, insa si-a surprins fanii cu un album de fotografii pe care l-a proiectat pe ecrane. A vorbit mai mult decat a cantat, in special, despre tineretea ei inflacarata si despre momentele importante din viata ei.

Cantareata a profitat de moment ca sa aduca in discutie un subiect care a fost preferatul tabloidelor in anii ’90, dar si la inceputul anilor 2000: aventura cu printul Charles al Marii Britanii.

Citeste si: Ce facea Printesa Diana pentru a-i atrage atentia Printului Charles

Charles, print de Wales si duce de Cornwall, i-ar fi facut ochi dulci cantaretei, care ar fi acceptat sa aiba o relatie amoroasa cu el, desi era insurat cu printesa Diana.

„Daca mi-as fi jucat cartile bine, as fi fost prima printesa evreica”, a dezvaluit Barbra, evitand sa spuna daca zvonurile unei relatii interzise cu Charles sunt adevarate sau nu.

Cei doi s-au cunoscut in 1974, pe platourile de filmare ale peliculei Funny Lady. S-au revazut 20 de ani mai tarziu, cand Barbra Streisand a sustinut un concert caritabil, pe stadionul Wembley, scrie revista People.

Dupa divortul lui Charles, cei doi ar fi fost vazuti impreuna la un hotel din Londra, iar informatia se gaseste in cartea „Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate and the Throne”, scrisa de Christopher Anderson. Autorul sustine ca cei doi au avut o aventura atunci, despre care nu a stiut nimeni.

Cantareata a dezvaluit ca dupa concertul din 1994 a avut privilegiul de a o cunoaste pe printesa Diana, care a fost foarte buna cu ea.

„Dupa concert, protocolul spunea ca ea trebuie sa se ridice prima. Insa, ea m-a impins si m-a facut sa ma ridic eu prima. A fost atat de amabila”, a dezvaluit Barbra Streisand.

Citeste si: Decizia incredibila pe care o luase Printesa Diana inainte sa moara! Viata ei s-ar fi schimbat complet

Articole din aceeasi categorie