26.04.2019
Secretul de acum 19 ani al lui Jennifer Lopez! Vedeta a spus totul
Premiile Grammy, 2000. Covorul rosu. Forfota. Blituri. Jennifer Lopez apare intr-o rochie cu imprimeu tropical, creatie vestimentara sub semnatura casei de moda Versace. Asa a luat nastere una dintre cele mai iconice rochii, reper al industriei, dar mai ales cel mai remarcabil moment din istoria culturii pop. Acum, 20 de ani mai tarziu, Jennifer Lopez dezvaluie povestea din spatele rochiei.

Intr-o serie noua de episoade pe canalul sau de Youtube, intitulata „Moments of Fashion”, artista in varsta de 49 de ani vorbeste despre „cel mai important moment al carierei sale”. Surprinzator, cantareata marturiseste ca alegerea rochiei a fost facuta in ultimul moment, iar asta pentru ca nu a avut timp sa-si pregateasca tinuta, fiind aglomerata cu filmarea productiei „The Wedding Planner”, iar in acel moment stilistul ei, Andrea Lieberman, a avut doar doua optiuni.

„De obicei cand alegem tinutele pentru aparitiile pe covorul rosu avem foarte multe rochii. Dar in acea zi, in carea aveau loc Premiile Grammy, am avut de ales doar dintre doua. Una dintre ele era o rochie alba, iar cealalta era rochia de la Versace cu imprimeul tropical”, povesteste cantareata.

Din moment ce rochia de la Versace i se potrivea perfect, chiar daca mai fusese purtata chiar de Donatella Versace si alte doua celebritati, stilistul a incurajat-o sa opteze pentru rochia alba, insa decizia artistei s-a indreptat spre modelul tropical, in ciuda faptului ca mai fusese vazut pe covorul rosu. Si nu doar o data.

Bineinteles, pentru ca modelul rochiei este unul extrem de indraznet, cu un decolteu adanc si provocator, cel mai ingrijorator aspect era dat de faptul ca sanii ii puteau iesi in orice moment din rochie insa, multumita benzilor duble adezive, problema s-a rezolvat rapid.

In momentul in care Jennifer Lopez a pasit pe covorul rosu, privirile si obiectivele aparatelor s-au intors instant catre ea, fiind admirata din cap pana-n picioare.

„Dintr-o data s-au auzit susoteli. M-am gandit ca fiind premiile Grammy, in spatele nostru se afla cineva faimos. Dar bliturile s-au declansat ca niciodata. Nu stiam ce se intampla si habar n-aveam ca era vorba despre rochie”, isi aminteste J-Lo.

Chiar daca pentru Jennifer Lopez a fost o seara trista, pentru ca nu castigase niciun premiu Grammy, a doua zi aparitia sa era pe toate paginile ziarelor, doar pentru ca purtase acea rochie.

„Intr-un colt mic aparea Santana care castigase 11 premii Grammy. Omul acela depasise un record, dar oamenii voiau sa stie mai multe despre rochie! A fost o nebunie, dar asta arata ce putere are industria modei”, povesteste artista.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie