14.06.2019
Salopeta, un must have al acestui sezon. Top 10 modele perfecte pentru orice ocazie
O salopeta este alegerea perfecta pentru zilele in care nu avem inspiratie si dorim sa purtam o tinuta confortabila, dar totodata chic.

Salopetele sunt varianta perfecta atunci cand vrei o tinuta completa in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim despre o tinuta eleganta sau despre un look casual, gasesti o multime de optiuni potrivite.

Salopete din satin

Daca-ti doresti o aparitie aparte, alege salopetele din satin. Sunt recomandate pentru femeile cu o silueta atletica si pot fi purtate cu o pereche de sandale cu barete subtiri.

Salopete cu imprimeuri florale

Esti o persoana creativa care adora libertatea si confortul?! Atunci incearca o salopeta cu model floral! Nu uita s-o asortezi cu o pereche de o palarie si ochelari de soare.

Salopete pentru tinuta de seara

Pentru o petrecere sau o cina special, alege o salopeta eleganta cu guler halter sau cu detalii stralucitoare. Accesorizeaza aceste salopete cu o pereche de cercei lungi si cu o perche de sandale cu un toc cui.

Salopete din denim

Daca nu ai curajul sa incerci imprimeuri, alege o salopeta clasica de blue jeans. Nu renunta nici la perechea ta preferata de pantofi sport.

Salopete cu decolteu in V

Alege sa porti salopete cu un decolteu proeminent, care va expune pielea in partea de sus a corpului, daca vrei sa atragi cat mai multe priviri. Nu uita sa optezi pentru accesorii cat mai fine.

Salopete in culori inchise

O salopeta albastru inchis, spre exemplu, poate fi purtata in tinute de zi, cu pantofi oxford, botine sau sandale, iar la birou poate capata un look smart daca alegi o pereche de pantofi clasici si un blazer deasupra. Insa, cu o capa din blana, cercei cu cristale si sandale aurii este o tinuta perfecta pentru un cocktail.

Sursa foto: Arhiva personala

Tinute: Navali Outlet

Articole din aceeasi categorie