16.04.2019
Una dintre cele mai frumoase femei din Moldova – in cea mai indrazneata sedinta foto din cariera sa. „Thank You, Margarita, voi avea ce admira in poze la batranete."
Interpreta a pozat provocator in fata aparatului de fotografiat.

Katy Rain a avut o sedinta foto mai speciala in comparatie cu cele pe care le-a organizat pana acum. Potrivit ei, pozele sunt un fel de preludiu al urmatoarei piese pe care urmeaza s-o lanseze cu videoclip.

Contactata de Perfecte.md, artista a vorbit despre conceptul sedintei foto, dar si despre imaginea ei, care a fost gandita in totalitate de ea.

Aventura a avut loc intr-un hotel cochet din Chisinau. Fotografiile au fost realizate de Margarita Cernei: „Margarita este genul de fotograf care sesizeaza si pune in evidenta nu doar senzualitatea si sexualitatea feminina, ci capteaza starea si atitudinea, fara de care orice lucrare ar fi stearpa. In plus, este un om fain, de asta am colaborat cu ea.”

Intrebata daca a intrat repede in rol, artista a stat putin pe ganduri: „Nu cred ca mi-a fost usor... dar am fost mai libertina decat as fi fost candva.”

Observam din prima corpul ei bine tonifiat si atragator. Chiar daca si-ar fi dorit sa faca mai mult sport inainte de sedinta, aceasta nu a reusit: „De obicei, dieta mea e stresul, dar genele cred ca au o pondere mai mare.”

„Reactia publicului as fi vrut sa fie mai vasta la lucrarile mele muzicale, decat la aspectul fizic, iar la reactia parintilor nici nu as vrea sa ma gandesc. Sunt sigura ca cei care ma cunosc cu adevarat nu judeca doar după „ambalaj”, dar in general, judecata e o prostie. As vrea sa imi fie frica doar de frica.”, a mai adaugat interpreta.

Vezi mai jos pozele atistei in lenjerie intima.

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Cernei Margarita

Articole din aceeasi categorie