03.04.2019
Privé Fashion Events continua sa surprinda! O gravida a defilat in lenjerie sexy. Catalina Osipov-Gontea: "Mi-au placut mereu formele ei, sunt perfecte pentru creatiile mele" - FOTO
Cea de-a patra editie Privé Fashion Events a uimit prin originalitate si maiestrie.
   
     
Designerii au oferit un spectacol plin de senzualitate prin creatiile usor provocatoare. Colectia de lenjerie intima – O&C Bralettes a fost, cu siguranta, cireasa de pe tort. 
   
     

Tinutele indraznete din dantela si satin fin s-au mulat perfect pe modelele care au fost in centrul atentiei pe tot parcursul serii. 
     
     
     
Contactata de Perfecte.md, Catalina Osipov-Gontea – designerul brandului O&C Bralettes, a spus: „Au defilat 10 modele, am lucrat la ele aproximativ o luna, ideea a venit de la a face ceva neobisnuit si ceva ce in mintea oamenilor nu se leaga cu lenjeria, astfel am facut compatibil #indianstyle cu lenjeria.”
      

 

Una dintre surprizele colectiei a fost momentul cand Valeria Fainescu a defilat in lejeria sexy, e vorba de modelul care in curand va deveni mamica.
       
    
                                
  
Valeria a scris pe retelele de socializare ca a fost emotionata: „Am avut o iesire care a facut furori, reactia publicului a spus asta, ceea ce m-a impresionat. Aplauzele si strigatele lor erau mai puternice decat muzica, iar multi s-au si ridicat. Va multumesc tuturor.”
   
      
     
„Pe Valeria o stiu de mult timp. Inca inainte sa aflu ca este model, era clienta fidela a lenjeriei mele, astfel am cunoscut-o si mai aproape la editiile anterioare de Privé. Mi-au placut mereu formele ei, sunt perfecte pentru lenjeria pe care o creez, iar de cand este graviduta o ador si mai mult.”, povesteste Catalina Osipov-Gontea. 
      
    

„Am vazut ca chiar si cu burtica, ea continua sa poarte lenjeria mea, ce si m-a adus la ideea ca o femeie insarcinata poate fi sexy datorita accesoriilor create de mine, iar ea mi-a sustinut initiativa si a fost curajoasa prin faptul ca a acceptat sa defileze in a 8 luna de sarcina in lenjerie.”,  a adaugat creatoarea de moda. 
    
      
Brandul O&C Bralettes uimeste de fiecare data prin lenjerie hand made cusuta individual.  
      
     

  

 

 

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Facebook.com/ Privé Fashion Events 

Articole din aceeasi categorie