12.06.2019
Principala cerinta pentru incaltamintea de vara este confortul. Sandale la moda in 2019
Vara aceasta sunt o multitudine de trenduri din care poti alege, dar trebuie sa fii selectiva. In primul rand, aplica regula de aur pentru orice incaltaminte: ,,sa fie comoda“.

clickpentrufemei.ro iti propune cateva modele de sandale la moda in 2019, create de designeri renumiti, care sa te inspire la o viitoare plimbare prin magazine.

Sandale cu barete transparente

Accesoriile din plastic nu mai sunt o noutate in zilele noastre. Designerii continua sa promoveze pe larg aceasta textura, astfel incat o regasim si la sandale. Probabil, o simpla bareta din silicon sau vinil le confera unor sandale tip saboti o anumita lejeritate. Ar trebui doar sa le probam, ca sa ne convingem, nu-i asa?

Sandale decorate cu pene

Intr-o vacanta la mare alege sa porti o pereche de sandale cu pene sau puf, in culori radiante, pentru un look indraznet. Penele continua sa inspire designerii la modele extravagante. Unii prefera sa decoreze cu pene doar baretele, altii le adauga pe lateral, astfel incat sa obtina o pereche de incaltaminte iesita din tipare.

Animal print

In 2019, se pare ca vom vedea peste tot imprimeul piele de leopard sau de sarpe si nu ne referim aici doar la vestimentatie sau la accesorii, dar si la incaltaminte. Acestea iti vor oferi un look de aventuriera, pasind pe aleile orasului ca printr-un safari. Poti alege modele cu talpa joasa sau inalta, prevazute cu cureluse fine din piele sau cu sireturi.

Sandale cu talpa joasa

Principala cerinta pentru incaltamintea de vara este confortul. Prin urmare, una dintre cele mai cautate tendinte din vara anului 2019, sunt sandalele cu talpa joasa. Decorurile pot fi printre cele mai neobisnuite, cu multe barete in stil roman sau impodobite cu flori in stil latino-american.

Talpa ortopedica si bareta la glezna

Sandalele cu platforma, cu o talpa medie sau inalta, sunt create special pentru a asigura confort piciorului. Inspirate din moda anilor '90, sandalele cu platforma sau cu talpa ortopedica vor fi un must have pentru vara aceasta, asortandu-se aproape cu orice look casual. Poti alege modele simple sau mai extravagante, in functie de inaltime si de preferintele tale. Se poarta sandalele din piele cu talpa zimtata si captusita cu iuta. Iar baretele vor fi mai late sau mai subtiri, prevazute cu catarame metalice atragatoare. Culorile recomandate sunt: negru, maro sau bej.

Ce model ai deja in garderoba ta?

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie