13.06.2019
Kim Kardashian se inspira de la stillul altor vedete? Aceasta a purtat o tinuta asemanatoare cu a lui Carrie Bradshaw
Multe femei incearca sa o copieze pe celebra Kim Kardashian, urmandu-i sfaturile in materie de stil si frumusete. Dar oare de unde se inspira bruneta pentru tinutele sale? Ei bine, se pare ca Kim nu este prea originala atunci cand este vorba de a-si alege hainele pe care le poarta.

Cea mai recenta aparitie a lui Kim Kardashian a ridicat multe semne de intrebare. Sotia lui Kanye West a purtat o fusta vintage cu imprimeu din ziar, semnata Dior, si un maiou simplu, alb. Aceasta piesa vestimentara a creat controverse.

Daca facem o reintoarcere in timp si aruncam o privire peste stilurile vedetelor de la inceputul anilor 2000, putem aminti de actrita din „Sex and the city”, Carrie Bradshaw

Aceasta a purtat o tinuta similara cu a lui Kim. Carrie Bradshaw a imbracat rochia cu imprimeu Dior in timp ce filma o scena din celebrul serial, in septembrie 2009. 

Atat rochia lui Carrie, cat si fusta lui Kim fac parte din colectia John Galliano pentru Christian Dior. Casa de moda Dior a confectionat prima rochie din tesatura de ziar in 1960. 

Este lesne de inteles cine a purtat prima data acest outfit. Desigur, Kim Kardashian a incercat sa schimbe un pic tinuta si sa-si personalize fusta. Ea a purtat-o intr-o maniera mai sexy, cu o crapatura adanca pe picior.

Nu este prima data cand Kardashian a fost prinsa in offside. In urma cu cateva luni, bruneta a purtat o rochie identica cu a lui Naomi Campbell, la un eveniment.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie