14.07.2019
Kim Kardashian a intrat in istorie cu aceasta rochie, dar de-abia acum a spus adevarul despre ea: „N-am simtit atata durere in viata mea!"
Kim Kardashian a vorbit in premiera despre cat a suferit atunci cand a purtat rochia fabuloasa de la Met Gala.

Corsetul fixat sub rochia superba, realizata de Thierry Mugler era atat de strans, incat vedeta a avut nevoie sa ia lectii profesionale de respiratie. Nu s-a putut aseza toata noaptea, iar cand si-a scos rochia, a simtit ca stomacul este rasucit, iar organele nu mai sunt la locul lor. 

Cand Kim Kardashian a sosit la Met Gala 2019, purtand o rochie Mugler, toata lumea s-a oprit sa o admire. Toti ne-am intrebat cum este posibil ca o persoana sa aiba o talie atat de mica.

Unii au speculat ca bruneta a mers atat de departe, incat si-a scos cateva coaste, pentru a putea purta aceasta rochie. A aparut ulterior un clip, din culise, in care am vazut cum a fost nevoie de trei oameni, care au ajutat-o pe vedeta sa imbrace rochia realizata special pentru ea. 

Kim a trebuit, de asemenea, sa ia lectii de respiratie de la profesionisti, in prealabil, pentru a se asigura ca poate supravietui pe covorul rosu. 

Acum, la doua luni dupa Met Gala, Kim a vorbit despre ceea ce a trait in acea seara. „N-am simtit niciodata dureri ca in acea seara in viata mea! Va trebui sa va arat poze sa vedeti urmarile corsetului, cum arata spatele si abdmenul meu, cand am scos rochia de pe mine.”, a declarat Kim pentru revista KSJ.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie