30.07.2019
In timp ce sotul ei, Ilan Sor, e anuntat in cautare, Jasmin schimba tinute spectaculoase la festivalul din Baku
Se pare ca interpreta stie foarte bine sa separe viata personala de cea profesionala. Asa se face ca in perioada in care sotul ei, politicianul Ilan Sor a plecat din tara, iar locul aflarii acestuia nu se cunoaste, Jasmin petrecea timpul cu veselie si voie buna la festivalul “Zhara” din Baku.

In cele 4 zile cat a durat festivalul, sotia lui Ilan Sor a schimbat mai multe tinute, toate superbe. 

Prima tinuta a fost o fabuloasa rochie neagra cu umeri goi, marca Dolce&Gabbana. Outfitul a fost extrem de apreciat de fani, dar si de colegii de breasla ai artistei, care au asociat-o cu “Lebada neagra”. Poza in care artista isi demonsteaza alegerea vestimentara a adunat peste 4000 de like-uri pe Instagram.

O alta optiune a fost o rochita de un roz-fucsia, pe care Jasmin a asortat-o cu o pereche de pantofi in aceeasi nuanta. Imbracata astfel, cantareata s-a prezentat de brunch-ul revistei OK Magazine Russia

O alta tinuta greu de trecut cu vederea este si rochia alba cu ornamente marca Zimmerman, pe care Jasmin a ales-o pentru after-party-ul festivalului. Aceasta a asortat- cu o pereche de sandale albe si cercei masivi.

Ultima rochie a interpretei a strans si ea aprecieri. Cu o nuanta metalica, cu umar gol si slit pe picior, Jasmin a stralucit in lumina reflectoarelor.

Fanii lui Jasmin I-au apreciat alegerile vestimentare si au intrebat-o cum reuseste sa se imbrace atat de frumos si cu bun gust. Artista a raspuns ca are un stilist care se preocupa ca imaginea ei se fie intotdeauna impecabila.


Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie