13.06.2019
5 trucuri vestimentare de la o profesionista pentru femeile care vor sa agate barbati cu bani
O milionara de 32 de ani, originara din Suedia spune ca aceste ponturi nu dau niciodata gres.

Anna Bey, o femeie care a trait mai bine de 13 ani in inalta societate, alaturi de unii dintre cei mai bogati si infuenti oameni ai lumii, spune ca le-a invatat acestora toate secretele. Acum, ea vrea sa le dezvaluie femeilor toate trucurile pe care le stie pentru ca acestea sa ajunga la inima sau la portofelul barbatilor cu bani.

Milionara a creat o platforma online, prin intermediul careia ofera cursuri celor care vor sa stie ce locuri frecventeaza barbatii bogati si cum pot fi ei atrasi de femeile care nu fac parte din „lumea” lor.

Anna Bey

Cursurile ei costa sute de dolari, insa Anna Bey realizeaza si tutoriale video pe YouTube, unde da sfaturi si dezvaluie trucuri care conduc la acelasi rezultate.

Barbatii iubesc culoarea rosie fiindca, subconstient, se gandesc automat la sex si pasiune. „Imi amintesc de o prietena de-ale mele care isi cumparase o poseta rosie Chanel si s-a dus sa se plimbe prin Londra. Și imi spunea cum trei barbati s-au apropiat de ea, i-au cerut numarul de telefon si i-au facut complimente pentru geanta pe care o purta”, spune Anna Bey in acest tutorial.

Consultanta spune ca rosul e o culoare indrazneata, clasica si te face sa iesi in evidenta. Cel mai probabil, cand mergi intr-un loc nu vor fi prea multe persoane imbracate in haine de culoare rosie, deci iata-te in avantaj!

Pantalonii eleganti sunt HOT!

Barbatii, din orice categorie ar fi, adora sa poata vedea posteriorul unei femei care iese in evidenta. Iar acest lucru se poate obtine cel mai bine purtand pantaloni eleganti care accentueaza formele. „Barbatii sunt barbati, au instinctele lor si un soi de alerta sexuala, asa ca daca poti face ca dotarile tale sa arate grozav, poate chiar mai bine decat in realitate, atunci ai un avantaj foarte bun. Și ar trebui sa folosesti acel avantaj.”

In plus, pantalonii eleganti de tip trousers iti fac picioarele sa arate mai lungi. Daca pantalonii sunt suficient de lungi, poti purta o pereche de pantofi cu toc care sa fie complet ascunsi de pantaloni. Asta va face ca picioarele tale sa arate interminabile. O vedeta care se imbraca asa este Victoria Beckham.

Pune-ti in valoare bustul!

Barbatii bogati se uita extrem de insistent la sanii femeilor, asa ca incearca sa-i pui in valoare purtand bluze care fac asta. Nu trebuie sa ai decolteu adanc, ci poarta haine care iti arata formele fara sa fii vulgara.

Rochii care te indeamna la flirt

Anna Bey nu este adepta tinutelor care dezvaluie prea mult din corpul femeilor. De aceea, ea recomanda purtarea rochiilor care te fac sa te simti ca o zeita, insa fara excese. 

„Ma refer la rochiile care curg parca pe tine; pot fi mini, midi, lungi, dar nu vulgare. Nu cred in moda vulgara. Incercati sa gasiti rochii care va fac sa va simtiti ca niste zeite, dar nu trebuie sa fie opulente, masive, stiti ce vreau sa spun. Tot ce e dragut, feminin, tineresc... si puteti ajunge departe cu rochia potrivita, iar barbatii apreciaza o rochie draguta purtata de o femeie.”

Alege fuste-creion!

„Pentru mine sexualitatea inseamna feminitate, iar fustele-creion fac ca o femeie sa arate incredibil de bine, de feminine. Barbatii vor fi atrasi pe loc, poate ca si au propriile fantezii”, spune Anna Bey.

Consultanta spune ca o fusta-creion de culoare neagra e potrivita pentru orice ocazie, de la munca de birou, la o iesire in oras. 

Articole din aceeasi categorie