10.07.2019
Vine barza! Un cuplu de interpreti este in asteptarea celui de-al treilea copil
Formeaza un cuplu atat pe scena, cat si acasa, au impreuna doi copii si acum se pregatesc de venirea celui de-al treilea... o fetita.

Irina Tarasiuk a facut marele anunt intr-un mod emotionant. Artista a postat o poza pe pagina sa de Facebook, in care apare alaturi de sot si cei doi copii ai lor, Liza de 7 ani si Serghei de 3 anisori. In dreptul fotografiei, vedeta a scris: „В ожидании 3 счастья ”. Postarea se bucura de mare succes. In scurt timp, aceasta a adunat peste o mie de aprecieri si peste o suta de comentarii, cu felicitari si emoticoane.

Insarcinata in trimestrul doi, interpreta n-a tinut totul in secret, asa cum obisnuiesc multe vedete. Dimpotriva. Se bucura din plin de aceasta perioada, cand sotul o alinta mai mult ca oricand, iar cei doi pici sunt mai ascultatori.

Irina Tarasiuk si Serghei Kovalsky s-au casatorit pe 10 iunie 2012, la Balti, in orasul de bastina al artistei. Tot acolo cuplul s-a si stabilit cu traiul. Nasi de cununie le-au fost Ana Cernicova si Valentin Uzun, divortati in 2014.

Citeste si: Irina Tarasiuk si Serghei Kovalski – intr-o calatorie memorabila in Egipt! Cei doi pregatesc o adevarata surpriza

Articole din aceeasi categorie