10.04.2019
Prezentatoarea PRO TV, Vlada: „A fost minunat, mai ales ca Tudor mi-a fost alaturi fiecare secunda.” Iata ce prenume original au ales cei doi pentru fetita lor
De curand, Vlada a devenit pentru prima data mamica. Spre sfarsitul lui martie, tanara a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa.

Jurnalista alaturi de sotul ei, omul de afaceri, Tudor Mardari, sunt in culmea fericirii. Cei doi savureaza la maximum rolul de parinte. Despre cum au decurs primele 2 saptamani impreuna cu Naomi, caci asa au numit-o pe micuta sotii Mardari, am aflat chiar de la Vlada.

Ne-am cunoscut… intr-o zi frumoasa de martie, mai bine spus, seara. De atunci totul a capatat o noua dimensiune.

Cand ne-am vazut prima oara, am simtit...o noua forma de iubire, pura, neobisnuita, asa cum nu mi-am imaginat ca poate exista. Cand m-a privit adanc, la 30 de secunde dupa ce s-a nascut, am inteles ca voi face totul pentru acest omulet mic si neajutorat, pe care-l iubesc inca inainte sa-l cunosc.

Cel mai mult mi-a fost frica... de necunoscut, nu stiam ce anume voi simti in timpul travaliului si al nasterii. Pot sa ma declar o norocoasa, am nascut usor, natural, fara epidurala. A fost minunat, mai ales ca Tudor mi-a fost alaturi fiecare secunda.

Bebe a schimbat in primul rand… modul de viata, regimul de somn, activitatile, inca ma obisnuiesc cu noul rol. Cert este ca dragostea asta mare-mare, care m-a navalit si m-a coplesit atat de brusc, ma tine mereu cu zambetul pe buze.

Cel mai impresionant moment din aceste luni este… sa intalnesti acea fiinta mica, care te tot ghionteste si tot bate din picioruse in burtica. Eram tare curioasa si nerabdatoare sa o cunosc, iar realitatea mi-a depasit orice asteptare.

Bebe m-a invatat sa... fac dus mult mai repede, sa mananc cu mana stanga (in timp ce o alaptez), sa reusesc mai multe in mai putin timp.

Abia astept sa-i ofer cea mai frumoasa copilarie: sa dansam impreuna (asa cum am facut in burtica), sa o invatam multe si de toate si sa exploram multe locuri minunate. Ohh, cate planuri avem pentru ea... Asteptam sa mai creasca.

O dezmierd… tare frumos, cred ca am vreo 20 de cuvinte si diminutive, nu neaparat cele tipice (gen puisor sau printesa), tocmai de asta le voi tine pentru mine.

3 cuvinte care descriu aceasta perioada sunt: magica, speciala si trece atat de repede, simt ca vreau sa profit si sa savurez fiecare clipa. Avem o fetita frumoasa, cuminte si perfect sanatoasa, ma declar o mamica cu adevarat norocoasa si implinita.

2018 a fost un an foarte roditor pentru Vlada. Jurnalista s-a logodit la sfarsitul verii cu Tudor Mardari, in toamna a urmat casatoria religioasa si civila, iar spre sfarsitul lui martie a aparut pe lume si primul copil.

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Arhiva personala

Articole din aceeasi categorie