12.06.2019
„Nu am pofte inca. Chiar ma ametea astazi, dar...” Este Tatiana Spinu insarcinata?
Au savurat impreuna 9 zile de neuitat dupa nunta grandioasa pe care au avut-o. Interpreta Tatiana Spinu si politistul Andrei Rotaru s-au intors din luna de miere.

De ziua porumbului fiert, Silvia Petrov l-a degustat impreuna cu Tatiana Spinu. Fetele au iesit in parc, iar cu aceasta ocazie Silvia Petrov a mai descusut-o de secrete. Reportera a intrebat-o daca nu are cumva pofte sau ameteli, iar replica Tatianei nu s-a lasat asteptata. „Nu am inca. Chiar ma ametea astazi, dar cred ca din cauza ca sunt foarte solicitata de cand am venit, nu reusesc sa ma odihnesc.”

Asa cum traditia spune ca in luna de miere pleci in 2 si revii in 3, Silvia a fost curioasa sa afle daca nu asteapta cuplul Rotaru un bebelus: „Nu stiu, o sa vedem daca valurile marii au fost benefice pentru noi. Inca nu asteptam un copil, dar daca va fi, va fi binevenit.”

Citeste si: Interpreta Tatiana Spinu si modelul Magda Popusoi s-au luat la intrecere? Cele doua se lauda pe Internet cu imagini de senzatie din luna de miere

Au calatorit 9 zile pe un vas cu 18 etaje si spune artista: „A fost fantastic. M-am simtit ca in Titanic. Totul a fost bine, uneori ne mai clatina, dar m-am obisnuit.”



Citeste si: Luna de miere a inceput pentru Tatiana Spinu si sotul ei, politistul Andrei Rotaru. Cei doi se afla in croaziera: „Ca in Titanic. N-am cuvinte…”

Ce alte peripetii au intampinat indragostitii in luna lor de miere, vezi in reportaj:

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie