13.06.2019
Fetita Laurei Cosoi a implinit un an. Ce obiecte a ales Rita la petrecerea de mot
Laura Cosoi si sotul ei, Cosmin Curticapean sunt doi parinti fericiti si impliniti.

Fiica lor, Rita, este o minune de fetita, care le face viata mai frumoasa. Rita a implinit un an, iar parintii i-au organizat o petrecere de vis. Laura Cosoi a povestit pe blogul personal cum a decurs evenimentul. 

 

„Am serbat sambata ziua Ritei, primul an din viata ei, care pentru mine si Cosmin a fost cel mai frumos si plin de insemnatate an din vietile noastre. Sigur, aveam in plan sa organizam o mica petrecere cu familia si prietenii, dar pana la urma ne-am strans aproape 100 de persoane cu copii cu tot!

Prietenii si familia m-au ajutat sa impodobim curtea cu baloane, stegulete si lumini. Am avut si baloane personalizate, cu numele Ritei. Norocul a fost ca, desi se anuntase ploaie, a fost o zi absolut minunata. Am avut un bar in aer liber pentru adulti, iar cei mici au fost incantati ca la petrecere a fost invitat si Mickey Mouse – un animator care le-a captat atentia imediat ce a venit!”, a povestit Laura. 

 

„Asadar, i-am taiat motul Ritei. In Moldova asa se face. Nu se rupe turta. Mie mi s-a taiat motul, surorii mele la fel, asa ca acum a venit randul Ritei. Pe tava cu obiecte dintre care trebuie sa aleaga, nu i-am pus ceva care oricum i-ar fi atras atentia. Am ales varianta unor lucruri cu o semnificatie mai larga, care sa te duca cu gandul la artist (dupa mama:)), la stiinta (dupa tata:)), dar si alte obiecte fiecare cu insemnatatea lui.

Rita a ales un stilou, un banut de argint si pasaportul. Mie mi se pare o varianta buna, nu-i asa? Mai ales ca si eu am ales stiloul si banutul!", a mai dezvaluit Laura pe blogul ei.

 

Foto: Laura Cosoi/ Stefan Banu

Articole din aceeasi categorie