13.07.2019
Cum a inceput povestea de dragoste dintre Mila Kunis si Ashton Kutcher
Mila Kunis si Ashton Kutcher sunt casatoriti de trei ani si au deja 2 copii impreuna.

Cei doi actori s-au cunoscut in urma cu multi ani, in timp ce filmau pentru renumitul serial „That 70's show” cand el avea doar 19 ani, iar ea - 14. Chiar daca formau un cuplu in serial, cei doi nu s-au gandit niciodata ca ar fi putut avea o relatie si in realitate.

„Da, ne-am sarutat mult in serial, dar nu exista nicio urma de sentiment acolo”; „E cea mai ciudata poveste si nimeni nu ne crede, dar e adevarul adevarat. Nu era nimic intre noi”, a declarat Mila Kunis.

Povestea de dragoste a inceput atunci cand s-au intalnit la Globurile de Aur. Sursele apropiate au delcarat ca Ashton Kutcher a incercat sa-i faca cunostinta lui Mila Kunis cu un prieten, dar acesta nu si-a facut aparitia la intalnire.

Cea care a luat atitudine a fost Mila Kunis care i-a marurisit lui Ashton: „La un moment dat, i-am zis, „Stii ceva? Mie chiar imi place de tine si nu vreau sa stric lucrurile, asa ca mai bine ma retrag pana ce nu se transforma in ceva mai mult.”.

Mila Kunis: „A doua zi a venit la mine acasa si m-a intrebat daca vreau sa ma mut cu el. I-am raspuns simplu ca da si asta a fost.”

Intr-un interviu acordat de „E News”, Mila Kunis a marturisit ca „Noi inca ne iubim si tinem foarte mult unul la celalalt.”.

Citeste si: Mila Kunis si Ashton Kutcher isi mint copiii ca sunt saraci. Nu le vor lasa mostenire niciun ban - FOTO 

Articole din aceeasi categorie