04.06.2019
Andrei Bolocan si dilema unui parinte modern. „Dupa aproape 6 ani de trai cu 2, dupa aia 3 si acum 4 copii nu cred ca mi-am invatat lectia.”
Odata ce Andrei Bolocan si Nata Albot au devenit un cuplu, cunoscutul vlogger moldovean a devenit tatic cu multi copii. Acesta a realizat dintotdeauna responsabilitatea de pe umerii sai si s-a straduit mereu sa fie un exemplu cat mai bun pentru copiii lui.

In aceasta primavara, Nata Albot s-a intors la Chisinau, impreuna cu mezinul familiei, Noah, iar Andrei si cele 3 fetite: Eva, Sonia si Magda au ramas in Canada. Dupa cateva saptamani de absenta a Natei, vloggerul a venit cu un mesaj extrem de emotionant pe contul sau de Instagram, felicitand, cu intarziere, copiii cu ocazie zilei de 1 iunie. „Cand am facut poza asta nu m-am gandit la nimic special. Orasul e plin de graffiti, eu-s cu copiii in oras, ne strambam. Ci problemi? Dar ceva mai tarziu, cand ma apucam sa bag poza pe net am kikat pe umneak. Mai ales daca te uiti atent la fata mea poti vedea un pic, doar un piiiiiiic de spaima ca iaca-iaca dupa aproape doua luni cu trei copkii in casa iesirea din minti e tot mai aproape. @nataalbot astept medalii.

Cred ca cea mai buna ilustratie a relatiei parinte-copil pentru mine o reprezinta graficul functiei sinus (aici v-am pierdut, asa-i? stati cuminciori, nici eu n-am fost bun la matematica, dar mi-aduc aminte de trigonometrie din cand in cand – multumesc Nicolae Lachi). Functia Sinus e plina de valuri, de la minus 1 la plus 1. Relatia dintre mine si copii e plina de valuri – de la „sonia te rog frumos fa curat te-am rugat de 4 milioane de ori” pana la „feteloooor, veniti la masa, am pregatit o surpriza pentru voi”.

Pentru mine este inca un paradox cum poti sa iubesti atat de mult niste boturi de fiinta si in acelasi timp sa explodezi de furie in adresa lor (mai corect ar fi sa spun „implodezi”, ca daca explodam ap murdaream peretii, dar asa toate buhniturile au loc pe interior).

Dupa aproape 6 ani de trai cu 2, dupa aia 3 si acum 4 copii nu cred ca mi-am invatat lectia. Daca ajung sa ridic vocea, atunci cand ar trebui sa apelez la intelepciune, nu mi-am invatat lectia. Daca devin crud, atunci cand ar fi trebuit sa cuprind, sa sarut si sa fiu bland, nu mi-am invatat lectia.

Draga Eva, Sonia, Magda (si in curand Noah), iertati-ma pentru ca uit ca azi se termina maine, si ca maine o sa fie bine ca azi, si ca povara mea nu trebuie sa fie si povara voastra. Voua nafig nu va trebuie elicopterul frustrarilor mele. El bruiaza tat. Inclusiv puterea semnalului de wifi cand voi incercati sa va uitati la Paw Patrol sau Riverdale. (Nafiga voi va uitati la asta!!??)

Și la multi ani, copii din toata lumea. Inclusiv copiii de politicieni. Sau chiar copiii care au devenit politicieni. Sau chiar copiii care au facut copii cu copiii de politicieni.

Nu, stai. Asta matinca-i ilegal.”

Amintim ca Nata Albot si Andrei Bolocan au confirmat pentru prima data ca formeaza un cuplu in 2013. De atunci, cei doi s-au mutat cu traiul in Canada, impreuna cu cele doua fetite ale Natei din casnicia anterioara, Eva si Sonia. In 2015, Nata a adus pe lume primul copil al cuplului Albot-Bolocan, pe fetita Magda, iar in 2018 acestia au devenit parintii unui baietel, pe care l-au numit Noah.

Sursa foto: Instagram.com/ Nata Albot, Instagram.com/ Andrei Bolocan

Articole din aceeasi categorie