10.07.2019
Adela Popescu, mesaj emotionant pe Facebook despre viata de parinte. Postarea ei s-a viralizat
Adela Popescu se afla in vacanta, in Malta, alaturi de sotul ei, Radu Valcan, si cei doi baieti.

Clipele petrecute alaturi de familie sunt o binecuvantare pentru Adela Popescu. Maternitatea i se potriveste minunat vedetei, care se bucura din plin de vacanta in aceste zile. 

Intr-un cadru romantic, pe plaja, la apus, tinandu-si in brate cei doi baieti. Asa apare Adela Popescu in cea mai recenta fotografie pe care a postat-o pe retelele sociale.

In descrierea fotografiei, Adela a scris un mesaj emotionant: 

„Atatea contradictii... Sunt zile in care de cand ne trezim, singurul nostru gand este cu cine lasam baietii. Vrem „sa scapam” chiar si pentru o ora de cei pe care ii iubim cel mai mult pe lume. Facem eforturi sa mergem singuri la restaurante la care vorbim doar despre ei. Abia asteptam sa ii adormim ca mai apoi sa murim de dor de ei pana se trezesc. Ne straduim sa ii facem sa manance cat mai multa mancare, cand, de fapt, ne terifiaza gandul ca o sa vina o zi cand nu vor mai vrea la pieptul nostru... Ii vrem mari, ca sa nu mai avem probleme mici. Despre care nu stim ca sunt mici, decat atunci cand ei vor fi prea mari...".



Fanii au fost impresionati de onestitatea, delicateatea si frumusetea mesajului:

„Ce frumos ai descris Adela aceste stari. Este exact realitatea pe care o simtim toti, dar tu i-ai dat glas prin vorbe frumoase!”, „Naturala, superba! Foarte frumos si adevarat ai spus totul!”, „Doamne, ce frumos ai scris, Adela. Inca odata TE ADOR. ma regasesc in postare.”, „Am aceleasi trairi fata de copiii mei si uneori aceleasi mustrari fata de gandurile mele. Dar in final.... totul e minunat!”, „Dintre toate persoanele publice pe care le admir, tu esti preferata mea. Mereu naturala si la propriu si la figurat.. cel mai mult imi place ca esti atat de implicata in cresterea copiilor! Multa, multa sanante si fericire!”, sunt cateva dintre sutele de comentarii pe care fanii le-au scris pe Facebook. 

 Mesajul a fost distribuit de peste 400 de ori.

Citeste si: Adela Popescu, aparitie sexy pe plaja. Cum arata in costum de baie dupa doua nasteri

Articole din aceeasi categorie