07.06.2019
Xenia Deli si milionarul egiptean, Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, au implinit 3 ani de casatorie. Modelul a publicat imagini nemaivazute de la nunta lor de pe insula Santorini
Ecoul nuntii Xeniei Deli cu omul de afaceri, Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, inca rasuna. Modelul a impartasit imagini de poveste de la nunta sa, care a avut loc pe una dintre cele mai luxoase si deosebite insule din lume, Santorini.

Xenia a vrut sa-si imortalizeze nunta cu un profesionalism de cel mai inalt nivel, astfel ca s-a ales cu un videoclip care pare a fi, de fapt, un film de dragoste.

De curand, ea si sotul ei au sarbatorit 3 ani de casatorie, iar cu acest prilej tanara mamica a publicat pe Instagram videouri nemaivazute de la nunta lor, desprinsa parca din filmele de la Hollywood.

Internautii au ramas perplecsi si nu au ezitat sa scrie felicitari familiei. „Va felicit, trei ani s-au scurt practic pe neobservate. Asa se intampla cand oamenii sunt predestinati sa fie unul langa celalalt.”, „Aniversare frumoasa.”, „Doamne, pentru ce eu plang. Cat sunteti de frumosi si fericiti. Sunteti o pereche foarte frumoasa, sincera. Sa fiti norocosi si fericiti multi ani inainte. Xenia, pe voi e imposibil sa nu va iubesc.”, „Emotionant. Se citeste fericirea in ochii vostri.”, au scris unii dintre fani. 

Amintim ca Xenia Deli si Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, in varsta de 65 de ani, s-au casatorit pe data de 4 iunie 2017, nunta fiind celebrata la Santorini, Grecia. In 2018, in august, tanara a nascut o fetita pe care au numit-o Anastasia. Familia traieste in Los Angeles, America.

Citeste si: Xenia Deli - intr-o sedinta foto adorabila alaturi de rudele sale. Familia modelului se topeste dupa micuta Anastasia  

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie