12.07.2019
Taylor Swift cea mai bine platita vedeta in versiunea Forbes. Vezi cine a mai completat lista
Jurnalul Forbes a publicat raitingul anual 100 cei mai bine platiti actori, muzicieni si sportivi ai anului 2019. .

Prima pozitie a ocupat-o Taylor Swift, castigul careia este de $185 de milioaane in acest an. Cea mai mare parte din bani aceasta a primit-o in urma turneului sau mondial Reputation Tour.

Pe cel de-al doilea loc s-a pozitionat sora mai mica a lui Kim Kardashian in varsta de 21 de ani, Kylie Jenner, care a castigat $170 de milioane. De asemenea Kylie a fost desemnata cea mai tanara milionara din istorie, intrecandu-l chiar pe Mark Zuckerberg care a devenit milionar la varsta de 23 de ani. Banii frumoase mamici ii aduce propria companie de cosmetice Kylie Cosmetics. In acest an ea a deschis si o linie de produse de ingrijire si o noua marca de hainute pentru copii.

Cea de-a treia pozitie este a lui Kanye West cu $150 de milioane, majoritatea banilor fiind adusi de linia de adidasi Yeezy impreuna cu Adidas. Acesta primeste cate 15% de la fiecare vanzare.

In lista Forbes au ajuns fotbalistul Lionel Messi (Nr.4 -$127 de milioane), Ed Sheeran (Nr.5 -$110 de milioane), Cristiano Ronaldo (Nr.6 -$109 de milioane), Neymar (Nr.7 -$105 de milioane), trupa The Eagles(Nr.8 -$100 de milioane), psihologul si prezentatorul Phil McGrow (Nr.9 -$95 de milioane) si boxeurul Saul Alvarez (Nr.10 -$94 de milioane).

Citeste si: Cinci tineri din Republica Moldova – inclusi in lista Forbes Romania „30 sub 30” Vezi cine sunt acestia

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie