16.02.2019
Tatiana Spinu si politistul Andrei Rotaru s-au casatorit civil la Balul de Gheata! Toata spuma showbizului de la noi a venit la marea petrecere - FOTO
Sarbatoare mare a fost aseara la cea de-a cincea editie a Balului de Gheata organizat anual de cantareata Tatiana Spinu. De aceasta data, petrecerea s-a dat cu mult fast.

Interpreta Tatiana Spinu si logodnicul ei, cunocutul politist Andrei Rotaru, s-au casatorit civil, aseara, in cadrul evenimentului Balul de Gheata si totodata, au sarbatorit 11 ani de activitate ai revistei „Mireasa”. Se pare ca, indragostitii au organizat o petrecere exact ca o nunta, deoarece au ales un restaurant special, dar si au purtat tinute deosebite. Daca in ceilalti ani, blondina a imbracat rochii mult mai indraznete, la aceasta editie, Tatiana a tinut neaparat sa imbrace rochia de mireasa.

Totii artistii din showbizul autohton au fost alaturi de cuplu in acele momente extrem de importante pentru ei. Fiecare a incercat sa-i bucure pe indragostiti prin prezenta lor si prin urarile de bine. Invitatii au fost extrem de uimiti de calibrul acestui eveniment si au incercat sa alimenteze curiozitatea internautilor postand pe retelele de socializare o multime de fotografii.

Sarbatoarea a fost plina de surprize. Tatiana a cantat, iar mirele a prins la curaj si i-a facut miresei o declaratie de dragoste in fata celor prezenti. Tinerii au avut si un tort deosebit, ce avea treapta superioara decorata cu 2 papusi ce semanau ca doua picaturi de apa cu cei doi.

Sursa foto: Google.com 

Articole din aceeasi categorie