14.06.2019
Rusanda Panfili, violonista care canta alaturi de titanii muzicii de la Hollywood, a revenit acasa pentru festivalul “DescOpera”. “Pentru mine Chisinau inseamna repetitii, concerte si vizite la rude.”
E un nume cunoscut in muzica clasica si, chiar daca este din Moldova, nu o vedem prea des cantand acasa, de aceea de fiecare data cand revine, ne bucuram. Este vorba de Rusanda Panfili pe care in curand o putem auzi la “DescOpera” – festivalul pentru care a venit de la Viena.

“Astazi am repetat, am transpirat, am lucrat toti impreuna. Speram sa avem vreme frumoasa, pentru ca e un concert in aer liber. Ma bucur enorm ca va fi prima data cand voi canta in cadrul acestui eveniment. Va fi la Butuceni.”, spune violonista.

Evenimentele in aer liber au o incarcatura emotionala speciala pentru Rusanda. “Va fi o diferenta de temperatura, dar si sentimente. Vom incerca sa ducem sunetul cat mai frumos, cat mai departe. Dar e un sentiment mai deosebit sa canti in natura, sub cerul liber.”

Totusi, aceasta spune ca nu se va putea retine mult timp acasa, iar asta pentru ca are un program incarcat.“Regret enorm ca nu pot sta pe toata durata festivalului. Va fi solista si Valentina Nafornita, cu care am cantat la Gala Generozitatii. Chiar si aceste cateva zile imi fac mare placere si revin de fiecare data cu drag. Pentru mine Chisinau inseamna repetitii, concerte si vizite la rude.”, a conchis ea.

Mai multe detalii vezi in interviu:

Sursa foto: Facebook.com/ Rusanda Panfili

Articole din aceeasi categorie