12.06.2019
Noapte de teroare pentru un supermodel. „Mi-am dat seama cat valoreaza viata”
Fotomodel si blogger, tanara italianca Alice Campello (24 de ani) e cunoscuta mai ales prin faptul ca e casatorita cu un fotbalist spaniol de top, Alvaro Morata, adversar al Romaniei in grupa preliminara pentru Euro 2020.

La finalul saptamanii trecute, Alice a trait o experienta traumatizanta, fiind atacata de hoti intr-un moment in care era in casa doar cu bebelusii ei, doi gemeni care n-au implinit inca un an. Totul s-a petrecut in seara de vineri, atunci cand Morata era implicat cu nationala Spaniei intr-un meci oficial in Insulele Feroe. 

Aflata in resedinta cuplului dintr-un cartier exclusivist din Madrid, Alice Campello nici nu se gandea ca ar putea fi tinta unor jefuitori, chiar daca Alvaro era departe de casa. Totusi, conform informatiilor furnizate de politia spaniola, doua persoane au reusit sa patrunda in locuinta printr-o fereastra, provocandu-i italiencei senzatii pe care nu le va uita curand.

Din fericire, hotii au reusit sa puna mana pe cateva obiecte materiale, fara ca integritatea sotiei lui Morata si a celor doi baietei gemeni Leonardo si Alessandro sa fie pusa in pericol. Sperietura prin care a trecut Alice a fost atat de mare incat aceasta a avut prima reactie publica abia la doua zile dupa incident, printr-un mesaj postat pe Instagram.

„Sunt inca socata si cred ca voi ramane speriata mult timp de-acum inainte. A fost un eveniment care nu se poate uita usor si care te face sa-ti dai seama cat de mult valoreaza dragostea si viata. Sa stii ca esti cu copiii in casa si sa te gandesti ca li s-ar putea intampla ceva e o experienta care iti ofera emotii imposibil de descris in cuvinte. Mi-au furat multe, dar din fericire, suntem toti bine”, a scris Alice Campello.

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie