24.05.2019
Nata Albot – despre cum a evoluat festivalul Mai Dulce: „Vad ca se mai adauga kile pe mine, cateva riduri, cativa copii, dar echipa ramane aceeasi.”
Deserturi savuroase, muzica live, dar si activitati interesante pentru intreaga familie – toate la cea de-a saptea editie a festivalului Mai Dulce. Mai multe detalii a oferit Nata Albot – una dintre organizatoare.

Si in acest an, festivaul se anunta unul de neuitat. „Ca sa ajungi sa diversifici un lucru trebuie sa-l cresti ca sa mearga lucrurile stabil. Problema noastra e ca nu mai incapem pe perimetrul strazilor alocate deja. Cautam unde sa ne extindem. Evenimentul e in ultimul weekend de mai. Imi place aceasta perioada pentru ca e vreme cand copiii isi termina scoala si parca e un motiv de bucurie.”

In acest an, totusi, organizatorii intervin cu ceva nou. „Cireasa de pe tort va fi si un concurs pentru toti patiserii. Cel mai bun desert traditional local, deserturi traditionale internationale si mai avem deserturi vegane.”

Nata marturiseste ca este foarte prinsa cu tot procesul de organizare si ca nu prea reuseste sa savureze evenimentul. „Eu am marele noroc sa fiu in juriu si astfel am ocazia sa gust deserturile. Anul acesta avem marea onoare sa fie prezenti doi bucatari internationali foarte buni in echipa juratilor.”

Chiar daca de-a lungul celor 7 ani, viata Natei s-a schimbat frumos, un lucru totusi ramane la fel: „Vad ca se mai adauga kile pe mine, cateva riduri, cativa copii. In 2015 eram insarcinata cu Magda, in 2018 cu Noah. Un lucru ma bucura enorm – ramanem aceeasi echipa. Suntem 10 femei si facem un lucru extraordinar.”

Ce alte detalii despre festival a povestit jurnalista, vezi in interviu:

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie