12.06.2019
Kate Middleton a incercat munca de jos. Uite cum tunde oaia ducesa de Cambridge - VIDEO
Ducesa de Cambridge a mai crescut in popularitate in tinutul Cumbria, din nord-vestul Angliei, dupa ce a acceptat sa testeze muncile fermierilor din aceasta regiune.

Kate Middleton si sotul ei, printul William, i-au surprins cu vizita lor pe locuitorii tinutului Cumbria, situat in partea de nord-vest a Angliei. Cuplul princiar a vrut sa vada cum traiesc familiile de fermieri din aceasta zona. Ducii de Cambridge au fost oaspetii de onoare ai unui eveniment care a recunoscut meritele oamenilor si organizatiilor locale care sprijina comunitatile si familiile de fermieri din Cumbria.

Kate si William au vizitat o ferma de animale din Patterdale, unde cei doi si-au testat abilitatile de crescatori de oi. Ducii de Cambridge au pus mainile pe masina de tuns si, incurajati de fermieri, au tuns cate o oaie, sub supravegherea localnicilor, fireste.

La ferma Deepdale Hall din Cumbria, ducele si ducesa de Cambridge a intalnit familia Brown, care se ocupa cu cresterea animalelor in valea Lacului Ullswater din anii '50 (...) Ducele si ducesa de Cambridge s-au alaturat familiei Brown, fermierilor locali si membrilor retelei de fermieri pentru a purta discutii despre cateva dintre provocarile cu care se confrunta fermierii – izolarea rurala, Brexit si subventiile. 

Dupa discutii, ducele si ducesa de Cambridge au petrecut timp la ferma in preajma turmei de oi, ajutand la tunsul oilor si la ridicarea unui zid din piatra”, se arata pe contul oficial de Instagram al Palatului Kensington.

Sursa foto: Instagram.com, Google.com

Articole din aceeasi categorie