12.07.2019
Heidi Klum s-a casatorit in secret. Cine este actualul sot cu 17 ani mai tanar al modelului international
Heidi Klum si Tom Kaulitz s-au casatorit in secret acum cateva luni, conform surselor apropiate.

Cei doi s-au cunoscut anul trecut, in luna februarie. Supermodelul international, Heidi Klum, este la a treia casatorie si se pare ca este foarte incantata de noua relatie pe care o are cu Tom Kaulitz.

Tom Kaulitz este chitarist intr-o trupa rock, dar este si un mare fan al muzicii hip-hop. Are un stil urban si combina in tinutele lui elemente rock, raggae si hip-hop.

Este atras de graffiti, fotbal, arte martiale si baschet, pasiunea lui numarul unu fiind chitara, pe care o mosteneste de la fratele sau, Bill Kaulitz, chitaristul trupei Tokio Hotel.

Indragostitii nu se feresc sa posteze pe retelele de socializare fotografii in care sunt foarte apropiati. Sursele sustin ca ei au facut cunostinta la o prezentare de moda care a avut loc in Germania. „Heidi si Tom s-au cunoscut la evenimentul Next Top Model din Germania. A fost o conexiune in timpul prezentarii intre cei doi” a declarat o sursa apropiata a acestora.

„Si el este neamt, deci a venit de la sine relatia dintre cei doi. Tom este exact ce ii trebuia pentru a iesi din rutina. A fost chimie de la inceput si s-au inteles imediat”, a declarat o sursa apropiata pentru Daily Mail. 

Sursa Foto: Getty Images; Instagram

 


Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie