08.05.2019
Fotografie de mii de like-uri. Victoria Rosca a publicat o imagine cum nu multi au curaj
Ciufulita, nemachiata si pupata de doi cei mai iubiti barbati din viata ei. Asa si-a inceput Victoria Rosca ziua de nastere. O dimineata mai frumoasa nici ca se putea, nu-i asa?

In aceasta zi importanta actrita nu este acasa. Aceasta a plecat sa-si sarbatoreasca cei 30 de ani alaturi de sot si copil. Chiar daca a schimbat prefixul, Victoria se declara absolut fericita. „Astia ma tot pupa de dimineata. Parca vad, unul imi mananca tortul cu tot cu lumanari. Altul toata bautura. Ma rog, femeilor la 30 trebu’ sa aiba grija ce mananca si ce bea. Apreciez grija. Multumesc universului pentru tot. A reusit sa faca din mine, un om fericit!”, spune ea in postarea de pe Facebook.

Actrita si regizoarea Victoria Rosca a devenit populara gratie filmuletelor umoristice, pe care le posta pe Internet in cadrul proiectului „Zambarele". Cariera ei a cunoscut o frumoasa crestere in ultimii ani. Dupa ce a plecat de la Teatrul „Ion Creanga”, actrita, alaturi de alti colegi de breasla, au fondat „Teatrul Popolar”, care recent si-a deschis larg usile pentru toti amatorii de folclor si umor de calitate.


La multi ani, Victoria Rosca! Iti dorim cat mai multe realizari frumoase.

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Articole din aceeasi categorie