22.07.2019
Fiica Xeniei Deli a implinit un anisor, iar parintii sai au dat o petrecere de zile mari. Vezi primele imagini de la serbarea Anastasiei
Micuta Anastasia a implinit ieri 1 anisor. Cu ocazia primei sale aniversari, modelul basarabean si sotul ei, milionarul Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, au dat o petrecere extrem de draguta.

Imaginile video postate de Xenia pe InstaStories au surprins atmosfera de basm de la petrecere. Pentru ca Anastasia este o adevarata printesa pentru parintii sai, acestia au decorat intreaga terasa cu baloane si flori in nuante de roz. 

Insasi micuta a purtat o coronita pe cap, asa cum ii sta bine unei omagiate. La serbare au fost invitate si multe balerine, care au creat atmosfera de poveste. Alaturi de Anastasia si parintii acesteia au fost rudele si prietenii familiei care pare ca s-au distrat de minune. Vezi cateva imagini de la eveniment:

Amintim ca modelul basarabean Xenia Deli si sotul acesteia, milionarul Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, s-au casatorit in 2016 in Santorini, Grecia, iar in vara anului 2018 a aparut pe lume fiica lor – Anastasia.

Sursa foto/video: Instagram.com/ Xenia Deli

Articole din aceeasi categorie