01.06.2019
Ea a castigat marele premiu de la „Romanii au talent” in valoare de 120.000 de euro
Dupa un sezon suprem „Romanii au talent”, telespectatorii si-au votat eroii!

 In urma voturilor romanilor, Ana Maria Pantaze a intrat in posesia marelui premiu in valoare de 120.000 de euro si a primit titlul de cel mai talentat roman, iar Marius Dragus- Magitot a fost desemnat cel mai original concurent si i-a fost acordat premiul de 10.000 de euro!

Marea finala suprema le-a adus telespectatorilor momente fascinante. Andi Moisescu, Mihai Petre, Andra si Florin Calinescu au aplaudat talentul autentic, au apreciat si laudat reprezentatiile tuturor concurentilor si au fost incantati de spectacolul oferit de ei. Smiley si Pavel Bartos au fost si de data aceasta la inaltime si au umplut scena cu energie si entuziasm.

Dupa 11 numere spectaculoase, publicul telespectator a decis cine merita titlul de cel mai talentat roman al anului 2019 , dar si cel mai original talent al sezonului #9suprem!

Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la „Romanii au talent", a reusit sa smulga primul GOLDEN BUZZ al sezonului #9suprem. Are 38 de ani, e din Bucuresti si i-a lasat pe jurati fara replica atunci cand a inceput sa cante o piesa a Ettei James... cu vocea lui Janis Joplin, in preselectii.

„Tu esti esenta acestui show. Show-ul asta e despre oameni ca tine, care vin cu emotie sincera si ne lovesc de ne ia naiba.", i-a spus Mihai Petre inainte sa ii dea Golden Buzz-ul.

Pe locul 3, publicul i-a ales pe cei din Corul de Copii al Operei Nationale Bucuresti, iar pe locul 2 s-a clasat Aris Negoita!

Sursa foto: protv.ro

Articole din aceeasi categorie