09.07.2019
Cum si-a luat ramas bun Adam Sandler de la Cameron Boyce, pustiul minune de la Hollywood
Cameron Boyce s-a stins din viata, sambata 6 iulie 2019, la numai 20 de ani. Adam Sandler, care l-a pretuit mult pe tanarul actor, alaturi de care a jucat in comedia Grown Ups, a transmis un mesaj plin de emotie.

Vestea mortii lui Cameron Boyce, creditat drept un mare talent la Hollywood, i-a intristat enorm pe cei care au jucat in filme cu tanarul actor. Un star al filmelor de comedie, Adam Sandler si-a amintit de vremea cand pustiul a jucat impreuna cu el in Grown Ups, film in care Boyce interpreta rolul fiului lui Leonard Feder (Sandler).

Actorul a transmis un mesaj plin de emotie pe Twitter si condoleante familiei sale indurerate.

„Prea tanar. Prea dulce. Prea amuzant. Cel mai dragut, mai talentat si cel mai decent copil din preajma mea. Il iubeam pe acel pusti. Ii pasa atat de mult de familia lui. Ii pasa atat de mult de lume. Multumesc, Cameron pentru tot ce ne-ai daruit. Atat de multe lucruri te asteptau. Inimile noastre sunt frante. Ne gandim la familia ta, careia ii transmitem cele mai profunde condoleante”, a scris actorul pe Twitter.

Cameron si Adam Sandler in Grown Ups. FOTO: captura video Grown Ups

Cameron Boyce avea doar 11 ani cand a fost lansat filmul, a fost distribuit si in partea a doua – Grown Ups 2. Adam Sandler, Salma Hayek si echipa de filmare au fost uimiti de talentul sau actoricesc.

La mai mult de 24 de ore de la anuntul mortii lui Boyce, actrita Salma Hayek si-a luat inima in dinti si a deplans disparitia prematura a fostului ei coleg de platou.

„Am avut privilegiul sa joc rolul mamei lui Cameron in Grown Ups 1 si 2 si am pastrat contactul de-a lungul anilor. Era spiritual, talentat, bun, generos, amuzant si stralucitor. Veselia lui va ramane in inimile noastre pentru totdeauna, in vreme ce el va dansa si va straluci in alta parte”, a scris Salma Hayek pe Instagram.

Cameron si Salma Hayek (plan secund). FOTO: captura video Grown Ups

Peyton List, actrita carte a interpretat rolul Emma Ross in serialul Jessie, a fost socata de vestea mortii lui Cameron. Ea si-a gasit cu greu cuvintele pentru a-si lua ramas bun de la bunul ei prieten. 

„Cameron, baiatul al carui ras contagios inca-l mai aud. Baiatul care i-a lasat pe toti sa se simta fara speranta si plini de iubire. Era mai tanar decat mine, dar m-a invatat cum sa raspandesc iubirea si bunatatea mai mult decat orice in viata mea. I-a ridicat pe toti cei din jurul lui si m-a inspirat sa fiu un om mai bun decat as fi fost vreodata fara indicatiile, rabdarea si dragostea lui (...) Cameron, te iubesc cu fiecare bucatica din mine si iti multumesc pentru timpul pe care l-am petrecut cu tine, pentru ca ai facut parte din viata mea si pentru ca ai fost fratele meu mereu si pentru totdeauna (...) Inima mi-e franta. Niciodata nu m-a durut atat de tare”, a scris actrita pe Instagram.

Cameron Boyce si Peyton List. FOTO: Getty Images

Familia actorului de 20 de ani a anuntat ca Boyce a murit in somn in urma unei crize epileptice, rezultat al unei afectiuni medicale pentru care primea tratament. Moartea sa i-a intristat profund si pe reprezentantii Disney Channel, unde Cameron Boyce a cunoscut succesul cu seriale precum Jessie si Descendentii.

Sursa foto: Getty Images

Articole din aceeasi categorie