14.06.2019
Cuba Gooding Jr. - in catuse dupa ce s-a predat politiei. Actorul a fost arestat pentru agresiune sexuala
Actorul Cuba Gooding Jr. s-a tinut de cuvant si s-a predat la politie, joi dupa-amiaza. El a fost imediat arestat preventiv pentru acuzatia de agresiune sexuala.

Cuba Gooding Jr s-a predat la sediul diviziei speciale a politiei din Manhattan. Insotit de avocatul sau, actorul a coborat dintr-un SUV de culoare neagra, dupa care a fost preluat de oamenii legii. Jurnalistii prezenti in fata sectiei de politie s-au contrat cu politistii pentru a reusi sa-l fotografieze pe actor.

Imbracat la patru ace si cu zambetul pe buze, starul a intrat in sediul politiei fara sa faca vreo declaratie, scrie Page Six. La iesire nu a fost la fel de zambaret, el fiind escortat la tribunal in catuse. 

Cuba Gooding Jr. a ajuns ieri seara in fata judecatorului, unde i s-a comunicat ca este obiectul unui proces penal intentat de o femeie. 

Aceasta il acuza pe actor ca a pipait-o intr-un club din New York duminica trecuta. Desi recunoaste ca a petrecut pana tarziu in localul cu pricina, Cuba Gooding Jr. neaga orice acuzatie.

Avocatul sau a declarat ca instanta nu are niciun motiv sa ia vreo masura impotriva actorului, intrucat imaginile surprinse de camerele de supraveghere demonstreaza ca Gooding nu s-a atins de femeia care a depus plangere.

„O examinare atenta a video-ului care a fost facut in acea seara scoate la iveala faptul ca nu a fost niciun comportament penal sau nepotrivit din partea lui Cuba Gooding Jr. si il exonereaza de orice infractiune penala”, a spus avocatul Mark J. Heller. 

Presupusa victima a agresiunii este o femeie de 30 de ani care a depus plangere la politie luni dimineata. Cuba Gooding Jr. nu a putut fi gasit in New York in acea zi, fiindca plecase in California, unde isi are resedinta.

Cu o zi inainte sa se predea, actorul a dezvaluit ca are incredere in sistemul de justitie american si ca adevarul va iesi la lumina.

Sursa foto: protv.ro, Google.com

Articole din aceeasi categorie