31.07.2019
Cleopatra Stratan – nedumerita de stirile din presa romaneasca, precum ca si-ar schimba numele de scena: “Nu stiu de unde au luat.”
Recent, mai multe publicatii online romanesti au anuntat ca Cleopatra Stratan a decis sa-si schimbe numele de scena pentru a se lansa pe piata muzicala a fostelor state CSI.

Contactata de Perfecte.md, cantareata a negat aceste informatii, precizand ca este vorba doar de un videoclip, care se va numi – Angela. “Ce scrie presa nu este adevarat. Nu imi schimb numele de scena. Nu am declarat asta niciodata si nu stiu de unde au luat. Angela e doar numele piesei, nu si noul meu nume de scena.”

De asemenea, fiica lui Pavel Stratan spune ca nu stie exact cand se va lansa noua productie video, dar pana atunci Cleopatra nu-si lasa fanii pe tanjala, publicand deseori imagini de la filmarile videoclipului.

Amintim ca ultima piesa lansata de artista a fost Chocolata, premiera careia a avut loc acum doua luni. Videoclipul melodiei a adunat aproape 4 milioane de vizualizari pe YouTube.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie