11.06.2019
Carla’s Dreams si chisinauienii au cantat in unison la „Summer Fest”: „Eu cred in puterea naturala de strabatere a talentului si a muncii. Niciun fel de tertipuri nu exista.”
Celebra trupa moldoveneasca, care a cucerit topurile internationale, a revenit acasa pentru una dintre cele mai tari petreceri ale verii – „Summer Fest”.

Pentru ei, fiecare revenire acasa este ca o gura de aer proaspat. „Ne place sa venim acasa. E important pentru noi si ne simtim bine la Chisinau.”, spune solistul trupei, Sergiu.

Acesta a mai adaugat ca, in opinia lui, nu exista retete si ecuatii complexe de rezolvat pentru a obtine succes in ceea ce iti place sa faci. Secretul, spune el, este simplu: „Eu cred in puterea naturala de strabatere a talentului si a muncii. Niciun fel de tertipuri nu exista. Iubiti-va ascultatorii. Din 6 oameni, 3 care nu cred in voi… Uitati-i. Tine-ti cont poate, dar uitati. Orientati-va la cei 3 care va sustin. Pentru ei traiti si lucrati.”, a adaugat artistul.

Daca ai avut un weekend plin si s-a intamplat sa ratezi Summer Fest-ul nu e problema. Poti arunca o privire la reportajul ce urmeaza.

Sursa foto: Facebook.com/ Carlas's Dreams

Articole din aceeasi categorie