17.06.2019
Cara Delevingne si Ashley Benson si-au confirmat relatia pe Instagram
Cara Delevingne si Ashley Benson au adresat in sfarsit zvonurile privind relatia lor. Modelul si actrita sunt oficial un cuplu. Ce clip a publicat modelul pe contul ei personal de Instagram?

In onoarea Lunii Mandriei (Pride Month), care celebreaza iubirea in toate formele ei, Cara a publicat pe Instagram un clip in care isi saruta iubita. In videoclip, modelul isi prinde tandru iubita de chip si cele doua se saruta pasional.

Alaturi de clip, Cara a scris: „Verified #PRIDE @ashleybenson” Actrita a raspuns comentand: „♥️♥️♥️”. De vara trecuta, cele doua au fost mereu zarite impreuna, zvonuri si speculatii privind relatia lor tot aparand.

O lunga perioada de timp, Ashley a purtat un colier cu initialele ei si ale Carei. In timp ce Ashley nu si-a comentat niciodata sexualitatea, Cara a dezvaluit ca este bisexuala intr-un interviu pentru revista Vogue in anul 2015.

„Mi-a luat mult timp sa accept ideea. Asta pana m-am indragostit de o femeie la 20 de ani. A trebuit sa accept”, a spus modelul.

„Dar am vise erotice doar despre barbati. Am avut unul cu doua seri in urma. Am mers la un tip in spatele unei rulote VW si am sarit pe el.”

Doi ani mai tarziu, vorbind cu Glamour, modelul a marturisit ca este „fluida. Imi place fluida”. Vorbind despre stigma fluiditatii, Cara a continuat:

„Odata ce am vorbit despre fluiditatea sexualitatii mele, oamenii spuneau: deci esti gay. Nu, nu sunt. Multi dintre prietenii mei straight au o viziune ingusta. Nu inteleg.”

„Poti fi femeie cu femeie sau barbat cu barbat, dar daca te indragostesti apoi de altcineva si nu este femeie sau barbat cum ai confirmat, de ce sa fii judecat? Daca m-as casatori cu un barbat, oamenii ar spune: ne-a mintit.” Pentru moment, insa, Cara si Ashley par sa aiba o relatie foarte serioasa.

Sursa video: Instagram.com

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie