12.07.2019
Artisti din zece tari vor concura pe scena Festivalului „Cerbul de Aur”. Vezi cine ne va reprezenta tara
„Cerbul de Aur”, cel mai mare festival international de interpretare organizat in Romania, si-a aflat concurentii editiei 2019! 12 artisti din zece tari intra in competitia pentru premiile puse in joc, in valoare totala de 55 de mii de euro.

„Cerbul de Aur” este un eveniment devenit traditie, ce are loc in Piata Sfatului din Brasov in luna august. Desfasurat pentru prima data in 1968, festivalul a lansat de-a lungul timpului vedete care s-au bucurat de mare succes in tara si in strainatate.

Printre cei 12 artisti din 10 tari care vor participa la concurs este si frumoasa interpreta Anna Odobescu, care va reprezenta Republica Moldova.

In acest an tinerii vor urca pe scena in data de 22-23 august, urmand ca sambata, 24 august, in seara de gala, sa aflam unde va merge Marele Trofeu al celei de-a XIX-a editii a Festivalului „Cerbul de Aur” .

Interpretii vot fi jurizati de catre Crina Mardare, Catalin Catoiu, realizatorii de emisiuni radio Felix Crainicu (Radio Romania), Oliver Simionescu – DJ Olix (Kiss FM), Andreea Remetan (Virgin Radio), Liana Stanciu, jurnalist TVR si Gabriel Scirlet, regizor muzical TVR care a ales cei 12 finalisti ai concursului international de interpretare.

Acestia vor canta acompaniati de Big Band-ul Radio Romania si Orchestra Operei din Brasov.

Pentru concurenti, urmeaza si prima provocare, cea de a alege cantecul din repertoriul romanesc, pe care o vor interpreta pe scena de la Brasov, din lista pusa la dispozitie de organizatori.

Continuand o traditie de peste jumatate de secol, concurentii vor canta, alaturi de o piesa din repertoriul propriu si o melodie care a facut istorie in muzica romaneasca in ultima jumatate de veac, de la Angela Similea si Mirabela Dauer la Delia sau Smiley.

Citeste si: Anna Odobescu a comentat rezultatele de la Eurovision 2019: „Concursul acesta este geopolitic. Ce a depins de mine, eu tot am facut.”

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie