10.07.2019
Sofia Vergara - intr-o vacanta de neuitat. Cum arata in costum de baie actrita de 46 de ani
Sofia Vergara, cea mai bine platita actrita de televiziune, se afla la ora actuala intr-o vacanta in Italia, alaturi de sotul ei, Joe Manganiello.

Sofia Vergara, actrita din serialul „Modern Family”, si sotul ei, Joe Manganiello, aniverseaza cinci ani de la casatorie cu o vacanta prin Europa. Cu aceasta ocazie, Vergara a postat cateva imagini spectaculoase pe contul ei de Instagram, special pentru cei peste 16 milioane de urmaritori ai sai.

Conform imaginilor, surprinse intr-un decor de vis, Sofia Vergara si sotul ei se bucura de soare, apa marii, mancaruri delicioase si bauturi apetisante. 

Una dintre cele mai recente postari o infatiseaza pe vedeta de 46 de ani intr-un costum de baie alb, pe un iaht, iar comentariul care insoteste fotografia este plin de entuziasm: „Spre urmatoarea noastra destinatie!!!”.

Atat Sofia Vergara, cat si Joe Manganiello, actorul care s-a facut remarcat gratie rolului din serialul „True Blood”, vor aparea in filmul „Bottom of the 9th”, care va aparea pe marile ecrane pe 19 iulie. 

Sursa foto: Profimediaimages.ro, Getty

Articole din aceeasi categorie