10.07.2019
Demult nu a mai fost surprinsa intr-o ipostaza asa sexy. Angelina Jolie, senzuala in furou pe balcon
Angelina Jolie a lasat lumea filmului si a showbizului pe plan secund, alegand se puna pe primul loc familia si cauzele umanitare in care este implicata. Dar, din cand in cand, vedeta isi incanta fanii prin aparitii in reviste, reclame, evenimente mondene sau filme.

Angelina a fost surprinsa de paparazzi in timpul unei sedinte foto in Paris. Imbracata intr-un furou alb de satin, la balconul unui bloc din capitala Frantei, Angelina a demonstrat ca ramane, in continuare, una dintre cele mai sexy femei din lume. 

In varsta de 44 de ani, vedeta face reclama astfel unui parfum al brandului Guerlain.

Angelina se pregateste sa isi impresioneze fanii in noul film Maleficent, al carui trailer tocmai a fost lansat. „Maleficent: Mistress of All Evil” va fi o continuare a filmului lansat in anul 2014 si va aduce o noua aventura magica. Angelina Jolie se intoarce in rolul personajului principal, la fel si actrita Elle Fanning ce va juca in continuare rolul Printesei Aurora. 

In partea a doua a seriei Maleficent, printul Philip (Harris Dickinson) vrea sa o ceara de sotie pe Aurora, insa Maleficent nu este de acord cu nunta lor.

Sursa foto: protv.ro

Articole din aceeasi categorie