Ea a anuntat recent tarifele pentru care se da jos din pat, dar si ca va continua colaborarea cu impresarul Marius Gavrila, nimeni altul decat ”dusmanul” Andreei Balan. Cu siguranta ca spiritele se vor incinge iar.

Zilele trecute, Andreea Antonescu (34 de ani) a revenit in atentia fanilor cu videoclipul “Amanta fidela”, pentru care a lucrat cu Adi Cristescu si Chriss JustUs, si e convinsa ca in curand va fi din nou in topurile muzicale. Dar ea spera sa aiba si cat mai multe concerte, sub aripa protectoare a organizatorului de spectacole Marius Gavrila: „Imi doresc sa cant, fac asta de la 6 ani si nu am sa ma opresc vreodata. Da, simt nevoia sa mai iau si pauze pentru a ma ocupa de viata de zi cu zi, dar muzica a facut si va face mereu parte din viata mea, e “amanta mea fidela”, “drogul” ce ma tine in viata,” a povestit Andreea Antonescu pentru Click! Deunazi, ea a anuntat tarifele pentru care urca pe scena. De pilda, pentru un concert in aer liber sau la mall ea cere 1.500 de euro, pentru show-urile pentru firme - 2.000 de euro, iar pentru Revelion – 3.000 de euro, plus cazare, diurna si transport.

“Am lucrat de-a lungul anilor foarte bine cu Marius Gavrila care colaboreaza cu Casa Artistilor, prin care imi ofera concerte. Nu ma bat cu nimeni pe oferte pentru ca stiu ce vreau sa fac de acum incolo. Fanii mei imi pot urmari activitatea pe Facebook, profilul meu fiind andreeaantonescu. Si ma bucur ca piesa mea a avut multe vizualizari pe YouTube intr-un timp foarte scurt”, ne-a mai spus solista. Dar cu siguranta ca Andreea Balan nu va vedea cu ochi buni colaborarea dintre Andreea Antonescu si Marius Gavrila, cu atat mai mult cu cat acesta a vorbit-o de rau, pe la tv, acuzand-o ca nu are voce si ca face playback.  

 

Daca e sa comparam tarifele fostelor colege din Andre, Click! a aflat si care sunt preturile pentru care Andreea Balan accepta contracte. Pentru show-ul intitulat “Fantezia Live Show”, care dureaza 60 de minute, cu 4 dansatori – trei fete si Petrisor, band, 8 schimbari de costume, ea cere 2.700 euro plus TVA, plus  camere de hotel. Pentru alt show,  „Lectia de dans”, in doua reprize de 45 de minute, 4 dansatoare + Petrisor, 8 dansuri, lectie de dans cu publicul, band si 12 schimbari de costume,  solista are un tarif de 4.500 de euro. Dar cere si 6 camere la hotel plus banii pentru transport.

click.ro