Imbracata intr-un costum tipic unui astfel de festival si cu parul turcoaz, Rihanna este o adevarata aparitie. Tinuta seamana puternic cu un costum de baie foarte sumar, facut din strasuri, pietricele si margele, iar penele multicolore nu au reusit sa o "imbrace" prea mult pe cantareata.

the @aura_experience caught by @dennisleupold #BARBADOS #cropover2017 #culture

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Aug 7, 2017 at 1:44pm PDT

Imaginile au adunat deja milioane de aprecieri, dar si un comentariu care a reusit sa atraga atentia la fel de mult  ca formele Rihannei. Chris Brown, fostul iubit al vedetei, pe care aceasta l-a acuzat de violenta domestica, a reactionat la postarea mulatrei. Desi comentariul lui a avut doar un simbol cu doi ochi ce privesc admirativ, fanii divei nu au fost deloc incantati de interventia lui Chris si i-au dat replici dintre cele mai acide. "Te uiti la ce ai fi putut sa ai?" si ,, Trebuie sa o lase in pace pentru totdeauna" sunt doar doua dintre reactiile acestora.

crawpova '17 #AuraForCropOva @aura_experience

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Aug 7, 2017 at 10:28am PDT

Unii dintre fani au avut insa ceva sa ii reproseze si cantaretei. Acestia au observat ca degetul mare are divei pare "dublat", ca si cand u prelucrare in Photoshop a imaginii ar fi fost esuata. :)

perfecte.md