Adela Popescu, Radu Valcan si baietelul lor, Alexandru, au parte de primul concediu in familie. Cei trei se bucura de razele soarelui si petrec clipe minunate impreuna. Prezentatoarea isi tine la curent prietenii virtuali de pe retelele de socializare si le arata franturi din momentele petrecute in familie.

 Cum era de asteptat, Adela Popescu a publicat o fotografie cu ea in costum de baie, fotografie care a strans mii de like-uri. Costumul de baie albastru, dintr-o singura piesa, s-a mulat perfect pe formele corpului sau si le-a evidentiat cum nu se putea mai bine, lucru observat si apreciat de admiratori, multi numindu-o ”sexy mama”.

 O alta fotografie extrem de dragalasa il arata pe Alexandru care incearca apa marii cu un piciorus. Dezbracat complet, micutul a furat inima multor femei, lucru mostenit de la tatal sau, Radu Valcan.

 Nici Radu Valcan nu putea lipsi din fotografiile sotiei sale. La bustul gol si in slipi, Valcan a pozat cu Alexandru in brate, iar doamnele nu au putut sa ignore faptul ca acesta are un trup bine lucrat si de invidiat.

 

 

click.ro