Zalina a reusit la Jocurile Olimpice de la Londra o performanta unica, locul 8 la proba aruncarea ciocanului. Drept premiu in concursul de frumusete, a primit un smartphone. "Am ramas putin mirata nu ma asteptam sa iau acest premiu. Mananc cat vreau si ma antrenez. Probabil am iesit cu ceva in evidenta", precizeaza sportiva.

 

 

Castigatoarele au fost anuntate astazi, iar unele sportive nici nu au inteles ca s-au clasat in top intrucat nu cunosc limba romana. Svetlana Saenko, si ea participanta la Jocurile Olimpice, a intrat in top pe locul 3, dar nu a inteles ce premiu i-a fost acordat. "Nici nu stiu toate sunt frumoase ..nu prea stiu dar sunt fericita", spune Svetlana.
 

In cadrul concursului au fost premiate si doua sportive care au copii. Cele mai frumoase au fost declarate Natalia Cerches si Margarita Schitco. Acestea spun ca e destul de dificil sa fii mama si sa faci sport de performanta.

 

 

Celelalte participante s-au ales doar cu premii de la sponsorii evenimentului. Faptul ca nu au fost alese cele mai frumoase sportive ale anului nu le supara, spun ele. Concursul a fost Organizat de Comitetul National Olimpic. Fetele au trebuit sa-si trimita pozele, iar alegerea a fost facuta de un juriu. "Am apreciat cea mai frumoasa poza. Ne bucuram ca si in sport exista frumuseti", spune Larisa Popova, membru al juriului.
 


Cristina Iovu, halterofila care a castigat bronzul in acest an la Jocurile Olimpice, nu a participat la concurs si nici nu a fost prezenta la eveniment, intrucat este plecata din tara.

 

 

 sursa foto: vipmagazin.md, http://www.zimbio.com

 

www.protv.md