Este vorba despre Alexandra Ciuhrai – psiholog si profesoara de yoga de 10 ani.

 

 

A facut dans, dar o fascina nu atat tehnica, cat filosofia miscarii, asa ca s-a regasit in yoga. Alexandra spune ca si-a gasit vocatia gratie unei intamplari norocoase: „Asta a avut loc intamplator, am inceput ca dansatoare, dar mereu eram interesata de filosofie. O data am fost rugata sa inlocuiesc o lectie de yoga, iar dupa, elevii imi spuneau ca am petrecut lectia mai bine decat profesorul lor si am inteles ca acesta poate fi domeniul meu… gasind noi nuante in aceasta disciplina.”


 

 

Pentru ca yoga e o practica nu doar a corpului, dar si a mintii, Alexandra o imbina cu psihologia. „Invat la universitatea din Moscova, psihologia, psiholog pentru mame inainte si dupa nastere. Studiez acum tot ce tine de corp si cum il controlam. Am invatat sa combin yoga, psihologia, anatomia, cum facem fata situatiilor stresante.”


 


Pentru a avea un corp si o minte sanatoasa, Alexandra ne recomanda sa ne detasam de grijile zilnice. „Yoga este un ajutor extraordinar in aceasta situatie pentru ca, venind in aceasta sala noi ne aflam aici si doar aici… si eu ma simt foarte bine.”


 

 


 

Mai multe despre Alexandra si dragostea sa pentru yoga, urmareste in reportajul ce urmeaza:

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com/ alexandra.ciuhrai , Google.com

Perfecte