Xenia Deli si Ossama Fathi Rabah Al-Sharif traiesc o frumoasa poveste de dragoste, iar odata cu venirea pe lume a micutei, emotiile si fericirea lor s-au impatrit.

 

 

Desi este o fire discreta si nu a oferit multe informatii despre nasterea bebelusului, totusi modelul basarabean isi surprinde de cand in cand  admiratorii cu imagini inedite. Intr-un story recent, publicat pe pagina sa de Instagram, Xenia Deli apare in brate cu fetita. Cele doua il admira pe tatal lor cum face sport la primele ore ale diminetii. Momentul surprins de proaspata mamica este pur si simplu adorabil:

 

 

Si daca pana acum toata presa nationala si cea internationala a speculat asupra acestui subiect delicat: "A nascut sau nu a nascut Xenia Deli?", modelul basarabean a pus capat tuturor zvonurilor. Aceasta a adus pe lume o fetita in data de 24 iulie 2018. Intr-un story de pe pagina unei retele de socializare, proaspata mamica a publicat un video de la prima sedinta foto a fetitei. Din aceste imagini putem observa ca taticul este in culmea fericirii:

 

 

Sursa video/foto: Instagram.com / Xenia Deli

Perfecte