Tanarul spune ca a reusit sa-si creasca popularitatea doar prin munca: „A inceput destul de demult chestia asta. Am inceput sa postez infografice despre nutritie, exercitii, chestii motivationale, oameni care ma motivau. A fost mai mult o initiativa de a ma mentine singur pe mine decat de a da lumii o oarecare informatie. Oamenii au inceput sa ma indemne sa postez mai mult si sa postez cu mine. Era initial ca un hobby si a inceput in timpul universitatii. Am zis de ce nu? Mai ales ca aveam deja corpul format ca sa pot posta poze cu mine. Am facut cateva cursuri, inclusiv nutritie si m-am reprofilat ulterior din profesia de baza pe chestia asta.”


 

 

Vladimir are mai mult de 14 mii de followeri: „Cred ca cel mai important aspect este sa capeti incredera urmaritorilor. Pentru asta trebuie sa postezi informatie relevanta, informatie care ajuta oamenii si care ii motiveaza si-i fac sa duca un mod sanatos de viata. Deoarece postarile sunt in engleza, am mai multa audienta americana.”

 

 

 

Vladimir spune insa ca:„Industria fitness abia isi ia avant la noi. Atata timp cat acolo tot asta este in plina forta mi-ar fi mai usor acolo sa ma realizez.”

 

 

 

 

Mai multe detalii despre tanarul antrenor de fitness urmareste in reportajul ce urmeaza:

 

 

Sursa foto: Instagram.com/ iamvladimirx

Perfecte