Vedetele autohtone au intrat in cursa sportiva. Acestea se antreneaza intens in sala de sport, pentru a fi intr-o forma maxima odata cu venirea primaverii. Unele isi doresc sa mai dea jos din kilogramele acumulate in timpul iernii sau a unei sarcini, altele cauta sa-si tonifieze muschii. 

 

Pozele de tip selfie nu lipsesc de pe profilurile lor.

 

 

Karizma

 

"Mesaj (greu de numit) motivational. Eu, DIN PACATE (probabil )... nu fac parte din categoria de femei care gaseste motivatie in poze sau video in care alte femei fac sport, arata seturi de exercitii sau unde poti sa studiezi anatomie pe un om inca viu. No. La mine nu functioneaza. Dar! Ma motiveaza cand inteleg ca eu la scara a 7 deja gafai saaaau cand nu incap in pantalonii preferanti... si nu e faza ca nu incap... dar is pantalonii PREFERATI. Intr-o societate in care noua, femeilor (si nu doar) ne sugereaza cum sa fim, cum sa aratam, cum sa nastem, cum sa educam, cum si ce sa mancam, cum BLA BLA BLA, e greu sa nu te pierzi si sa intelegi ce exact iti trebuie si ce anume te va face fericit. In fine... aceasta poza arata chinurile facerii unei poze false. Taiata unde trebuie si aici eu practic nu respir... doar expir. 
Acestea fiind spuse declar ca dupa 4 ani (superbi) fara sala am revenit, doar pu a gafai macar la scara 17 si pentru #oneinamillion pantaloni. Amin. Un gand bun pentru acele femei alde mine. Va inteleg."
a venit cu un mesaj artista. 

 

 

 

Nicoleta Nuca este o impatimita a sportului. Aceasta frecventeaza regulat sala de forta. De aceasta data tanara a venit cu un mesaj scurt: "Mens sana in corpore sana" (" O minte sanatoasa intr-un corp sanatos")

 

  


 

Natalia Gordienko isi doreste sa ajunga la silueta dinainte de sarcina, fapt care ii reuseste de minune, cu ajutorul exercitiilor de tip pilates.

 

 

 

 

Daniela Burlacu se declara dependenta de sport. Aceasta petrece ore in sir sala, nu singura, ci impreuna cu logodnicul sau, chiar daca sunt plecati in vacanta.

 

 


 

 

Si Cristy Rouge s-a apucat intens de treaba! Acesta trage la greu din fiare! 

 

 

Work Baby😉👌🏻👟💪🏻 #fitnessgirl #forever #worktime #sportlife

A post shared by Cristy Rouge (@cristy_rouge) on Feb 8, 2018 at 2:50am PST 

Probabil este timpul sa ne mobilizam si noi. 

 

Sursa foto: Facebook.com, Instagram.com

Perfecte