Intre 13 si 16 august 2018, presedintele FTM, Ceslav Ciuhrii a participat la Adunarea Generala Anuala a Federatiei Internationale de Tenis. Evenimentul a avut loc in Orlando, Florida, Statele Unite ale Americii. La acest eveniment important din lumea sportului, presedintele Federatiei de Tenis din Republica Moldova s-a intalnit si cu celebrul jucator spaniol de fotbal, Gerard Pique. Momentul a fost imortalizat si publicat pe o retea sociala, la care omul de afaceri a notat: "Forca Barca!". Iata cum au fost surprinsi cei doi:


 

Vizita la Campusul National din Orlando, l-a ambitionat la maxim pe Ceslav Ciuhrii: "Asa va arata si viitoarea Academie de Tenis, din Republica Moldova. Promit!".


 

In cadrul acestei Conferinte cu genericul "Transmiterea tenisului catre viitoarele generatii", presedintele FTM a participat la o serie de workshop-uri, intalniri oficiale si a purtat discutii despre strategiile si prioritatile privind dezvoltarea tenisului de camp atat la nivel local, cat si international.


 

Sursa foto: Facebook.com / Ceslav Ciuhrii

Perfecte