Nelu Arnaut este unul dintre cei mai cunoscuti antrenori de sport de la noi din tara, dar si unul dintre cei mai indragiti si admirati sportivi pe retelele de socializare. Tanarul are mii de followeri care zilnic abia asteapta sa-i vada urmatoarea postare.
       
      
     

 

 

 

Recunoaste ca nu intotdeauna a avut parte de o asemenea admiratie. In adolescenta, Nelu nu avea nici pe aproape structura corpului pe care o are in prezent. Transformarea de invidiat prin care a trecut l-a costat multa munca, dar si timp.
        
 
    

 

 

 

In 2013, in incinta liceului in care invata, tanarul a facut cunostinta cu primul si pana acum ultimul sau antrenor. Acesta l-a ajutat sa lupte pentru marea lui schimbare si sa devina un sportiv activ. „Eram foarte slab, aveam doar 55 de kilograme. Am avut parte de niste antrenamente foarte grele. Mi-a fost foarte greu. Antrenorul imi spunea ca nu a crezut ca voi rezista mai mult de o luna, dar eu si in prezent fac sport, chiar am transformat aceasta pasiune in job. Nu voi lasa niciodata acest domeniu.”, povesteste roscatul.
    
       

 

„Am practicat Powerliftingul, un tip de sport extrem de greu, cu greutati mari si antrenamente extenuante, dar la moment, sunt mandru de munca pe care am depus-o atunci si pe care o realizez in continuare. Scopul meu e sa obtin performante si mai inalte. Nu mi-am pus niciodata limite si nici nu o voi face.”, a adaugat antrenorul de fitness.
     
                
     

 

Sursa foto: Facebook.com, Instagram.com

Perfecte