Anatolie RUSU, director general Premier Fitness: "Evenimentul de astazi este deschiderea oficiala a clubului. Suntem bucurosi sa avem clientii nostri ca oaspeti, oamenii care au participat la constructia acestui complex. Acest complex prevede format familiar, noi dispunem de piscina de 25 de merti, de sala de forta, doua zone de doua zone fitness pentru femei si copii, avem o sala de lupte libere... avem cei mai buni antrenori la moment, avem o cafenea ce prevede o zona de asteptare cu vedere la bazin".

 

 

Lidia RUSU: "Complexul e destinat la toata lumea, care vrea sa isi sustina sanatatea, sa fie in forma, pentru binele poporului ca sa crestem o societate sanatoasa. Asta e un centru care intr-adevar o sa faca un bine societatii noastre".

 

 
Ludmila MARCENCO, director executiv Premier Fitness: "Suntem un club pentru o familie si dorim sa frecventeze clubul toata familia. Copiii sunt prioritatea noastra. Programul este unul variat pentru copii, au inot, arte martiale si lectii de dezvoltare si de educatie fizica".

 

 

Oaspetii au ramas incantati de deschiderea unui asemenea complex sportiv, iar unii dintre ei si-au luat deja abonament. "Mi se pare sala de fitness foarte nice, adica antrenorii toti sunt calificati, mereu sar la nevoie, mereu te ajuta, te sfatuiesc si fac antrenamente cu tine toata ziua". "Demult asteptam sa se deschida asa un complex, mai mult imi place bazinul, inotul e foarte benefic pentru sanatate. E ceva nou, foarte performant, e super".

 

Cei prezenti la deschidere au avut parte de muzica buna, delicii culinare, fire show spectaculos, dar si o tombola cu premii. La Premier Fitness gasesti tot de ce ai nevoie: piscina, sauna, zona de arte martiale, antrenamente de grup si fito-bar, dar si personal calificat, totul pentru a va mentine in forma.

 

 

Va asteptam cu toata familia in noul centru de fitness pe adresa str. Dimo, 80/7 la Durlesti. 


 
*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte